2010-10-16 09:09:16• hírek • (X)

J'adore! csábító illatok széles választéka

Párizsi illatházacskához hasonló üzlettel gazdagodott Szatmárnémeti illatszer piaca: a J'adore nemcsak a vásárlás élményét és a hétköznapokba csempészet luxust ígéri, hanem ennél sokkal többet...

Napjainkban több ezer illat kínálja megvételre magát, újabb és újabb csábító illatkompozíciók jelennek meg a parfümériák polcain. A több ezer aroma közül nem egyszerű kiválasztani hogy a fűszeres, a fanyar, vagy inkább a friss és a könnyű illatok állnak hozzánk legközelebb.

A finom parfümökben virágok, gyümölcsök, különféle kérgek és illóolajok illata keveredik egymással egyedi, utánozhatatlan harmóniát alkotva.

Ezt a sajátos harmóniát kínálja fel most Önnek a J'adore, ahol illatcsaládok, eredeti márkanévvel ellátott parfümök, eau de toalettek, és kölnivizek széles választéka megtalálható.

A parfümök használata több ezer éves múltra tekint vissza, és az évek során az illatízlés több kifinomult kompozíciót hozott létre. A J'adore polcain olyan híres márkanevek kápráztatnak el, mint a Chanel, a Hugo Boss, Bvlgari, Carolina Herrera, Emporio Armani, Gucci, Azzaro, Kenzo, Davidoff, Dolce & Gabbana, Givenchy, Escada és még sorolhatnám....



Az üzlet neves termékeit 10, vagy akár 30 százalékkal is olcsóbban kínálja, mint a város már parfümboltjai. Aki ide betér, minden bizonnyal rátalál valami különlegességre, és magának vagy másoknak is örömet szerezhet. Legyen szó klasszikus illatokról, újdonságokról, ajándékötletekről a J'adore kívánságait valóra váltja.

A különböző stílusos kiszerelésű illatszerek mellett, parfümszettek is kaphatók, amelyek testápolót, tusfürdőt, és egyéb szépségápoló terméket tartalmaznak. Érdemes benézni, mert e szettek ára most megegyezik egy parfüm árával.




A J'adore novembertől szélesíti termékválasztékát: a Max Factor termékcsaláddal - smink és szépségápolási kiegészítőkkel - bővül a bolt kínálata. Érdemes résen lenni,  mert újabb és újabb akciók lepik meg az illatszerek kedvelőit, akár 40 százalékos leárazásba is ütközhetnek a vásárlók. 

Folyamatos akciók, kellemes légkör, udvarias kiszolgálás a J'adore parfümériában, a Traian sugárút 2 szám alatt.



Escada: kifinomult, elegáns illat orientális-virágos jegyekkel




Cerruti 1881: virágos-fás jellegű egzotikus parfüm



Carolina Herrera: érzékei kompozíció



A málna, a licsi, a rózsa, az ámbra és fás jegyek keveréke



Bvlgari: a természetes elegancia



Folyamatos akciók, kellemes légkör, udvarias kiszolgálás


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: